the-lions-vs-kabel-boyz-1-18-nov-2016SV Kabel Boyz is zowel in de hoofdklasse als in de eerste klasse futsal playoffs van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) goed gestart. In de hoofdklasse werd met 6-5 van The Lions gewonnen en in de eerste klasse van Silent met 2-1.

In de hoofdklasse startte Kabel Boyz sterk en stond bij rust nog met 4-1 voor. In de tweede helft kwam The Lions sterk terug, scoorde maar liefst vijf keer, maar kwam tenslotte toch een doelpunt te kort; 6-5. Marcelo Da Silva van Kabel Boyz en Olvido Misidjang van the Lions scoorden elk een hattrick.

Ook in de eerste klasse deed SV Kabel Boys 2 het goed en versloeg Silent in game 1 met 2-1. Miquel Hill en Romario Veldkamp scoorden voor SV Kabel Boyz. Mengalvio Ajaiso maakte voor Silent het enige doelpunt. In de tweede klasse werd All Stars – Forca 16 een 5-4 overwinning voor laatstgenoemde.

Bron:SME sport