Styx vs. Kabel Boyz

b5ed17c7472ab015c63c7e4216f33034_xlLandskampioen Styx heeft zich zondag in de Anthony Nesty Sporthal in stijl geplaatst voor de SZVB hoofdklasse futsal finale. Ook in game 2 wist de titelverdediger te winnen van Kabel Boyz. Na een 5-0 ruststand maakte Styx deze wedstrijd met 8-3 af.

Davy da Silva 2x, Roche Emanuelson, Romeo Jomena 3x, Urvin Remak en Stefano Rijssel scoorden voor Styx. Aan de zijde van Kabel Boyz waren Ike Adams, Alfredo Fonkel en Adil Zouthane trefzeker. De finale om de grote titel gaat dit jaar dus wederom tussen Styx en ZV. Mengao.

Overige uitslagen: D SCSV Barka – Styx MN 5-4. Robert Zebeda van Styx MN en Derrick Garden van Barka scoorden elk twee doelpunten. De seriestand is hier 2-0 en Barka speelt nu in de finale tegen Stibula. T FCB – Forca 16 5-4. Arrigo Watchman van FCB en Levi Kwakoe van Forca scoorden elk twee doelpunten. De seriestand hier is ook 2-0 en FCB speelt in de finale tegen All Stars. E Silent – De Vuist 1-6. Arno Tjokrosendjojo van De Vuist was goed voor een hattrick (seriestand: 0-1).

Bron: SME sport