Leo Victor vs. WBC 3 5 febr 2017Leo Victor heeft de topper in de negende speelronde van de SVB (Surinaamse Voetbal Bond) Topklasse competitie naar zich toe getrokken. Tegen Walking Boyz Company (WBC) werd het in het Dr.Ir.F.Essed stadion zondag een 2-0 overwinning voor de “Leeuwen”.

Vlak voor rust, in de 40e minuut, bracht Conswello Gregor Leo Victor middels een afstandschot op 1-0. Na drie minuten spelen in de tweede helft scoorde Albert Nibte een prachtige vrijetrap die via de paal in het doel ging: 2-0.

26813cfc72e0bc9bbc6e0a731470ddfd_XLMet deze knappe overwinning heeft Leo Victor de koppositie weten te behouden en heeft er nu 22 punten op zak. WBC staat op plaats nummer drie met 18 punten, terwijl landskampioen Inter Moengo Tapoe met 19 punten de tweede plaats bezet. Alle uitslagen 9e speelronde Topklasse: Voorwaarts vs. Notch 2-0, Botopasie vs. PVV 1-0, Inter Moengo Tapoe vs. Jong Rambaan 3-1, Transvaal vs. SNL 2-1, Leo Victor vs. WBC 2-0, Nishan 42 vs. Robinhood 2-1.