Op zondag 12 februari is na een schietincident te Kamp 6 in het Nassau gebied, een manspersoon, van wie de identiteit onbekend is, het leven gelaten.

De Centrale Meldkamer speelde de melding van een schietincident met dodelijk afloop door aan de politie.Na telefonisch contact gaf de beller door dat twee manspersonen in een worsteling zijn geraakt. De vechtersbazen werden door omstanders uit elkaar gehaald. Het later slachtoffer verliet de plek en kwam kort daarna al schietend terug met een jachtgeweer op zoek naar zijn tegenstander. Deze greep ook naar een jachtgeweer. Tijdens de schotenwisseling werd het slachtoffer geraakt en liet ter plaatse het leven.

De verdachte die bekend staat als ene Wensly verliet na het gebeuren de plek. Een politie eenheid vertrok voor onderzoek naar het gebied. De 32-jarige Wensley B. gaf zich over bij aankomst van de politie.

Het lijk is voor obductie in beslag genomen en overgebracht naar Paramaribo. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Wensly in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met deze zaak.