Hedenavond om 7:00 uur start de eerste show van de Telesur Got Talent scholen talentencompetitie. Alle Shows wordt in de Anthony Nesty Sporthal gehouden. Dit jaar doen vijf scholen mee nl.: Surinaams Pedagogisch Instituut (SPI) (Team TNT), VWO4 (Team Alpha Wolves), SGS Sanathan Darm (Team Y-NOTZ), Algemeen Middelbare School (AMS) (Team TSD) en Schakel Instituut Middelbaar Onderwijs (Team De Schrik). Er zijn zes shows gepland en de grote finale vindt plaatst op 22 september 2015

De bekende comediaan: Pres Juriaantje en Huan ‘Lastige Grantjie’ Graanoogst zullen ook van de partij zijn tijdens Got Talent 2015. De juryleden van Got Talent 2015 zijn: Henk van Vliet, Sidney Grunberg, Thecla Clarke,Tanuya Manichand, Geoffrey Bel, Tanuya Manichand en Rekha Mungra.
S. Seedo

Tevens kan men elke show live volgen via de ATV / Got Talent applicatie op jou mobiel. Via de applicatie kan men ook stemmen op hun favoriete teams.

De Telesur Got Talent kaarten zijn te verkrijgen bij de Telesur diensten centras en op de dag van de show aan het loket bij NIS. De kaarten kosten maar SRD 5.