De districtscommissaris van Saramacca, Laksmienarain Doebay had samen met zijn staf en een delegatie van Staatsolie N.V., bestaande uit de personen Alfaisi E.,Sanchiet P., Admowidjojo E. en de heer Velland, een maandelijkse reguliere meeting gehouden. De meeting werd op Vrijdag 28 augustus gehouden en vondt plaatst op het Commissariaat.

Tijdens de meeting zijn er zaken besproken over de samenwerking die het Commissariaat al geruime tijd heeft met Staatsolie NV. De afgelopen periode zijn er een aantal gevallen van afkalving bij de duikers aan de Gangaram Pandayweg geconstateerd die door Staatsolie gelijk is aangepakt. Laksminarain Doebay, zei dat hij zeer tevreden is met de wijze waarop Staatsolie zich heeft ingezet met betrekking tot de calamiteiten die zich in de afgelopen periode hebben voorgedaan aan de Gangaram Pandayweg. Hij bedankte Staatsolie voor de goede samenwerking.