Vanaf vandaag 1 september zal de brandstofprijs met 40 cent per liter extra worden verhoogd. De elektriciteits- en watertarieven worden per 15 september aangepast. Met het aanpassen van de elektriciteit en watertarieven wil de regering ervoor zorgen dat de prijzen die we in Suriname betalen voor deze diensten gelijk zijn aan de kosten ervan.

Maandagavond is dit besluit genomen door de Raad van Ministers en in de nacht bekendgemaakt door het ministerie van Financiën. Het gaat om maatregelen ter verhoging van de inkomsten en om efficiëntie van de nutsvoorzieningen.

Nieuwe pomprijzen per 1 september:
Gow2
Diesel SRD 3,90 –
Unleaded SRD 4,16

SOL
Diesel SRD3,90
Unleaded SRD 4,10

[su_row][su_column size=”1/3″]Elektriciteit[/su_column]
[su_column size=”1/3″]Water[/su_column]
[su_column size=”1/3″]Water2[/su_column][/su_row]