Het afgelopen weekeinde had de Narcotica-Brigade van het Korps Politie Suriname in 3 afzonderlijke gevallen drie (3) verdachten aangehouden.

De 28 jarige D.T. had op 28 augustus een doos ter verzending aangeboden bij een postbedrijf in Paramaribo. Tijdens controle ontdekte de douane recherche 100 gram cocaïne in de doos. Het verderfelijke spul was verborgen tussen consumptie goederen. De Douane Recherche heeft de doos met drugs overgedragen aan de politie. D.T. werd na te zijn opgespoord, aangehouden.

Daarnaast heeft de politie na een tip op twee verschillende woonadressen de verdachten M.A. (31) en J.N. (38) aangehouden. Zij hadden in hun bezit een hoeveelheid yami, cocaïne, geld en een weegschaal welke in beslag zijn genomen. Het vermoeden bestaat dat het tweetal al geruime tijd drugs verkoopt.

Hangende het onderzoek zijn alle 3 verdachten in verzekering gesteld.