“Max Resort Wayambo” presentatie in Saramacca

1008

“Max Resort Wayambo” had op maandag 7 september 2015 een presentatie gegeven aan de districtscommissaris van Saramacca de heer Lakshmienarain Doebay en het personeel. De presentatie was gehouden op het Commissariaat te Groningen Saramacca.

De heer Haemee Richard, directeur van Max Resort Wayambo die samen met mevrouw Ahdin W. aanwezig was gaf in zijn presentatie aan dat het bedrijf van plan is om een Resort op te zetten aan de Wayamboweg in het district Saramacca.

Volgens de heer Haemee Richard verwachten zij de komende 20 jaar een continue stroom van migrerende gespensioneerden vanuit het buitenland naar Suriname.
Max Resort Wayambo wil deze groep en ook ingezetenen begeleiden en voorzien van een goed oude dag met alle voorzieningen die nodig zijn en die goede oudedagsvoorzieningen te geranderen.

Het doel van dit project is het realiseren van een Resort waarbij sprake is van een geintegreerd aanbod dat is aangesloten op behoefte van de doelgroepen zoals gepensioneerden, bejaarden en dementerende bewoners. Ook zal het Resort mogelijkheid bieden aan familie, recreanten, bewoners uit de omgeving, sportverenigingen en de jeugd om ook gebruik te kunnen maken van de faciliteiten. Het resort zal verschillende accomodaties hebben voor sport, zorg, natuur, recreatie en bedrijvigheid.

De Districtscommissaris van Saramacca Lakshmienarain Doebay, zei heel blij te zijn met dit project die een steentje wil bijdragen als het gaat om de ontwikkeling van het district. Hij bedankte de initiatiefnemers van Max Resort Wayambo en kijkt uit naar een goede samenwerking.
11896122_941650415907200_3040249961576097594_n