36-jarige dronkenman gaat tekeer met lifeguard

666
????????????????????????????????????

Op maandag 7 september ging de 36-jarige Ramesh M. tekeer gegaan tegen een lifeguard. Ramesh M. was voor ontspanning op een recreatieoord in het district Brokopondo. De lifeguard had opgemerkt dat Ramesh dronken was en het water in wilde. Hij verbood hem in het water te gaan. De dronkenman werd boos en liep naar zijn auto en haalde een vuistvuurwapen te voorschijn en plaatste het tussen zijn broekriem en buik om kennelijk de guard de schrik aan te jagen. De politie van Atjoni werd ingeschakeld.

Ramesh verklaarde dat hij zich inderdaad tegoed had gedaan aan het overmatig gebruik van alcoholhoudende drank. De dronkaard werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het wapen dat hij in zijn bezit had, bleek een gaspistool te zijn. Ramesh kreeg een ernstige waarschuwing van de politie en werd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie heengezonden.

De politie roept bezoekers van ontspanningsoorden op om de instructies van de beheerders c.q. lifeguards strikt op te volgen ter voorkoming van ongevallen. Tegen bezoekers die de instructies niet opvolgen, zal streng worden opgetreden.