Aantal kilo’s vis en kreeften weggenomen te Domburg

793

Op donderdag 10 september had de politie van het ressort Domburg, de 31-jarige Mahes G. aangehouden en in verzekering gesteld. Mahes had op dinsdag 8 september een aantal kilo’s vis en een hoeveelheid aan kreeften weggenomen te Domburg. De verdachte pleegde de daad toen de benadeelde niet thuis was. Buurtbewoners die zagen hoe de man de diefstal pleegde, stelden de benadeelde op de hoogte die op haar beurt de politie inschakelde.

Tussen 1 en 23 juni had de Mahes al een aantal kilo’s vis en slachtkippen van de benadeelde gestolen. De politie van Domburg onderzoekt de zaak verder.

De verdachte had tussen 1 en 23 juni al een aantal kilo’s vis en slachtkippen van de benadeelde gestolen. De politie van Domburg onderzoekt de zaak verder.

De politie van het ressort Domburg heeft op donderdag 10 september de 31-jarige Mahes G. aangehouden en in verzekering gesteld. Deze verdachte heeft op dinsdag 8 september een aantal kilo’s vis en een hoeveelheid aan kreeften weggenomen te Domburg. Mahes G. pleegde de daad toen de benadeelde niet thuis was. Buurtbewoners die zagen hoe de man de diefstal pleegde, stelden de benadeelde op de hoogte die op haar beurt de politie inschakelde. De verdachte had tussen 1 en 23 juni al een aantal kilo’s vis en slachtkippen van de benadeelde gestolen. De politie van Domburg onderzoekt de zaak verder.