KPS bezig met veiligheidscampagne te Rainville

728

KPS voert veiligheidscampagne uit met RR-leden en buurorganisatie Rainville
Afgelopen dinsdag 8 september had het Korps Politie Suriname een vakantieactiviteit uitgevoerd op het Boysterrein aan de Eldoradolaan. In verband met de veiligheidscampagne werd deze activiteit samen met de ressortraadsleden van Rainville en een buurtorganisatie uitgevoerd.

Via de ressortraadsleden had buurtmanager Jennifer Colli ervoor gezorgd dat de kinderen uit de buurt aanwezig waren. Ook deze groep mocht zelf iets over veiligheid vertellen. Daarna volgde een denkspel met de groep. De voorzitter van ressort Rainville, Sandra Noslin en de overige leden vonden het een geslaagde dag en zijn blij met dit initiatief van de buurtmanager. De veiligheidscampagne van de politie duurt tot en met 30 september.