KPS neemt afscheid van 11 medewerkers

705

Op vrijdag 11 september had het Korps Politie Suriname afscheid mogen nemen van 11 medewerkers die de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt. Alle dienstjaren bij elkaar opgeteld hebben deze medewerkers 416 jaren en drie maanden gediend. De groep gepensioneerden zijn burgerpersoneelsleden en politieambtenaren.

Rita Ommel-van Gom, vertegenwoordiger van de bond burgerpersoneel bij het KPS en Robby Ramjiawan, voorzitter van de Surinaamse Politiebond hoofdinspecteur bedankten de gepensioneerden voor hun inzet en bijdrage tijdens hun dienstbetrekking.

De korpsleiding werd vertegenwoordigd door de commissaris van politie Ruben Peiter. Hij bedankte de familie en ex-leden van de politieorganisatie voor alle offers die zij in de afgelopen periode hebben opgebracht. De drie sprekers gaven de gepensioneerden mee te genieten van hun welverdiende rust na zoveel jaren arbeid.