4 mannen opgesloten vanwege mishandeling en bedreiging

962

Op donderdag 10 september had de politie van het ressort Santodorp de 24-jarige verdachte Piloot M. en 3 anderen aangehouden. Via de Centrale Meldkamer kreeg het ressort Santodorp het bericht dat er een verdachte was aangehouden te Sunnypoint. De politie trof vier mannen aan op de plaats, en de mannen wezen de 28-jarige Kenneth P. die in een auto zat aan als te zijn de verdachte die was aangehouden.

Kenneth P. werd afgevoerd naar het politiebureau. Op het bureau verklaarde Kenneth tegenover de politie dat hij tegen zijn wil was meegenomen in een voertuig door de vier mannen en dat zij 1 uur lang met hem hebben rondgereden. Daarbij werd hij mishandeld en bedreigd. De vier mannen werden als verdachten aangemerkt en werden opgespoord en aangehouden. De verdachten verklaarden dat er eerder was ingebroken in een woning en dat zij Kenneth P. verdenken van die inbraak. Reden genoeg voor hen om het recht in eigen handen te nemen. Piloot M., Jerrel D. (33), Kelly N. 20 jaar en de 22-jarige Ruel P. zijn allen ingesloten.

Noot: Wanneer bij u het vermoeden bestaat wie de dader is van een strafbaar feit moet u de politie in kennis stellen. U mag niet het recht in eigen handen nemen.