Bestuurder verloor zijn rechterarm bij een aanrijding

999

Op zaterdag 12 september had de 52-jarige bestuurder Wu zijn rechterarm verloren bij een aanrijding.
De aanrijding vondt plaatst op de Brownsweg, vijf kilometer verwijderd van de Afobakaweg.

Wu reed in een bestelbus en ging richting Nieuw Koffiekamp. De andere bestuurder Elles, P. kwam vanuit de tegenover gestelde richting. Volgens het voorlopige onderzoek kwam de bestuurder van de bestel bus op een gegeven moment op de rijhelft van de pick up terecht. Elles P. heeft nog geprobeerd de aanrijding te voorkomen door uit te wijken. De bestelbus kwam toch tegen het begin van de laadbak en het cabine gedeelte van de pick up aan met voor Wu het noodlottige gevolg. Het slachtoffer Wu is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende hulp. Hij is ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care en is niet aanspreekbaar.

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerden niet onder invloed van alcohol.

De zaak is door politie Brownsweg overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.