Snaptastic breidt diensten uit

1102
Het team van Snaptastic

Snaptastic, is een jong en dynamisch fototeam bestaande uit een groep enthousiaste fotografen die zich erop heeft toegelegd een professionele benadering te geven aan het vastleggen van evenementen. Dit creatief team heeft al enkele succesvolle diensten geleverd bij bekende evenementen zoals de VHJI Pasar Malam, Indo Fair, Apintie’s Moederdag en Vaderdag special etc.

Diensten
Deze jonge onderneming is momenteel bezig een eigen fotostudio op te zetten. De Managing Director, Jay Tjong A Tham zegt dat de studio medio oktober af moet zijn. Met hun eigen fotostudio zullen zij niet alleen photoshoots aanbieden, maar zal samen met bevriende organisaties; cursussen en workshops verzorgen waarvan de eerste de Strobist Workshop zal zijn. Deze zal samen met F/8.0 verzorgd worden. Daarnaast zullen zij ook shoots voor elk budget aanbieden. Fotoreportages van allerlei evenementen ( babyshowers, verjaardagen, huwelijken, begravenissen ) behoren ook tot hun dienstenpakket; kortom alles waarvan men denkt die op de foto vast te willen leggen. Het zal ook mogelijk zijn om grafisch werk te leveren (ontwerpen van layouts t.b.v. advertenties en ander drukwerk )

Over Snaptastic
Snaptastic bestaat sinds 7 Januari 2015.
Snaptastic is een samensmelting van 2 woorden die onlosmakelijk verbonden zijn aan fotografie.Het eerste deel van de naam is afkomstig van het woord SNAPshot, hetgeen verwijst naar een momentopname. Het tweede deel van de naam is afkomstig van het woord fanTASTIC dat verwijst naar DIE ene mooie momentopname die altijd bijblijft in het geheugen. SNAPTASTIC is voortgesproten uit een soortgelijke fotogroep die heel wat grote events met succes heeft mogen coveren.

SNAPTASTIC bestaat voornamelijk uit enthousiaste fotografie hobbyisten die op creatieve wijze iets moois en betaalbaar aan de man brengt.

De teammembers zijn :
Jay Tjong A Tham : Brein en Managing Director
Rudy Kartodimedjo : On site Director & Printing
Steaven Mardjoeki : Logistics & Shooter
Rinaldo Lindeberg : Logistics & Technical Director
Howy De Abreu : Shooter & Logistics
Marjori Partoredjo : Treasurer, Logistics & Decor
Rinie Wongso : Logistics, Finance & Decor
Christine Kromontono : Logistics, Shooter & Decor

SNAPTASTIC staat klaar om u tijdens elk event haarscherp en zeer snel van dienst te zijn. Tegen een zeer scherpe prijs zorgen zij ervoor dat u uw foto binnen afzienbare tijd in handen heeft.

Daarom luidt hun slogan: Jouw foto, sneller dan verwacht !

Klik hier voor de laatste updates van Snaptastic op Facebook

Voor meer informatie kunt u mailen naar: snaptasticinfo@gmail.com