62 auto- en bromfietsbestuurders bekeurd door de politie

877

Tijdens een wegcontrole op dinsdag 15 september zijn er in totaal 62 auto- en bromfietsbestuurders bekeurd door de politie. Vijf autobestuurders waren niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. De overigen hadden hun voertuig niet ter herkeuring aangeboden en een aantal konden hun autobescheiden niet tonen.

47 bromfietsers werden bekeurd omdat zij hun bromfiets niet hadden verzekerd. Anderen konden hun bescheiden niet tonen of de voor–en achter nummerplaten van de bromfietsen ontbraken.

De Politie doet een beroep op weggebruikers altijd na te gaan of zij hun auto bescheiden bij zich hebben voordat zij de openbare weg opgaan. Het rijden met een kopie van een rijbewijs is niet toegestaan. Indien u uw rijbewijs bent kwijtgeraakt dient u ten spoedigste contact op te nemen met de afdeling Rijbewijzen.