Rijdende autowrak van de weg gehaald en in beslaggenomen

817

Op dinsdag 15 september had de politie van het ressort Santodorp tijdens een roadblock een rijdende autowrak uit het verkeer gehaald. De bestuurder van een zwaarbeladen pick-up werd door de politie gesommeerd te stoppen. Hij zwaaide met zijn rechterarm uit het voertuig naar de overige weggebruikers en de politie om hen erop te attenderen dat hij het voertuig niet kan stoppen.

Het voertuig stopte uiteindelijk ongeveer 30 meters verder. De politie ontdekte een flesje remolie op de voorzitting. Het vermoeden bestaat dat hij de vloeistof steeds moest aanvullen om het voertuig te kunnen afremmen. De pick-up is onmiddellijk van de weg gehaald en in beslaggenomen. De bestuurder gaf aan de politie aan dat hij de pick-up als schroot heeft gekocht en beschikte niet over de autobescheiden.