Ruzie loopt uit op steekpartij

928
Man with knife

Op dinsdag 15 september is de 30- jarige Alie K. door de politie van Djumu aangehouden. Alie K. had de 28- jarige Guno J. steekverwondingen toegebracht. Volgens het voorlopige onderzoek kreeg Alie kort voor de steekpartij een woordenwisseling met zijn dorpsgenoot om een oude vete.

De 30- jarige Alie K. is op dinsdag 15 september door de politie van Djumu aangehouden nadat hij de 28- jarige Guno J. steekverwondingen heeft toegebracht. Volgens het voorlopige onderzoek kreeg Alie kort voor de steekpartij een woordenwisseling met zijn dorpsgenoot om een oude vete. Dit liep uit tot een handgemeen. Op een gegeven moment raakten de heren in een worsteling. Guno greep naar een eindhout en probeerde zijn tegenstander slagen mee toe te brengen. Alie haalde een dolkmes tevoorschijn en bracht Guno steken toe aan zijn linker arm en linker bovenbeen. Na medisch te zijn behandeld is het slachtoffer heengezonden.

Alie is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.