Defecte Truck dwars over de weg te Brokopondo

690

Op zaterdag 19 september om 23.00 uur kreeg de politie van Brownsweg melding dat er een defecte truck beladen met houtblokken dwars over de weg nabij Neslo- bergie was.

Volgens de gewestelijke politie commandant van Brokopondo inspecteur Orlando Changoer heeft het voorlopige onderzoek uitgewezen dat het remsysteem van de truck het had begeven. De bestuurder Ryan I. reed op het moment toen de remmen van de truck het begaven een helling op. Het gevolg daarvan is dat de truck die een lading grote houtblokken meevoerde naar achteren rolde. De trekker waarop de houtblokken waren kwam op een gegeven moment dwars over de weg te liggen. De vangrails ter plaatse hebben de bestuurder gered van erger. Op zondag 20 september werd het gevaarte met behulp van zwaarmaterieel verwijderd. Gelukkig deden er zich geen persoonlijke ongelukken voor.