Jaloerse man mishandeld vriendin

1551

Op zondag 20 september rende de 40-jarige Marlene A. het politiebureau van Lelydorp binnen op zoek naar hulp. Marlene verklaarde dat zij samen met haar partner van een recreatieoord kwam. De jaloerse man was boos dat zij met andere mannen had gesproken en sloeg haar. Ook werd zij mishandeld voor het feit dat andere mannen naar haar hadden gekeken. Ter hoogte van het politiebureau zag zij kans uit het voertuig te springen en rende het bureau binnen. De vrouw heeft verklaard dat het niet de eerste keer is dat zij is mishandeld, echter heeft zij dit nooit eerder bij de politie gemeld.

Terwijl de politie bezig was de aangifte van het slachtoffer op te nemen, kwam de 33-jarige Stephano A. het bureau boos binnen gelopen. Hij ging vreselijk tekeer tegen het slachtoffer en maande haar aan direct met hem mee te gaan naar huis. Stephano werd aangesproken door de politie op zijn gedrag. De verdachte ging toen tegen de politiemannen tekeer. De politie was genoodzaakt om hem in de boeien te slaan.

Marlene heeft aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging tegen Stephan A. De verdachte is aangehouden en in verzekering gesteld.