Zware mishandeling door beledigende uitlating

644

Op vrijdag 18 september had Pertaapnarain B. aangifte gedaan van mishandeling bij de politie van Livorno. Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat hij door Ritesh R. is mishandeld. De verdachte zou volgens Pertaapnarain beledigende uitlatingen hebben gedaan aan het adres van zijn vrouw. Hij vond dat niet leuk en wilde Ritesh daarop aanspreken. Ritesh bracht Pertaapnarain vuistslagen toe in zijn gezicht en rende daarna weg.

Het slachtoffer werd door de politie verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. Uit het medische rapport is komen vast te staan dat hij een barstwond aan zijn linkerslaap en een trommelvlies perforatie aan zijn linkeroor heeft opgelopen.

Op maandag 21 september werd de verdachte opgespoord. Hij werd dronken aangetroffen en aangehouden. Nadat hij nuchter was, is hij voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Ritesh R. in verzekering gesteld.