Autobestuurder veroorzaakt aanrijding en rijdt weg

861

Op maandag 21 september 2015, had de 42-jarige autobestuurder Gerrit O. een andere voertuig die geparkeerd stond op de parkeerhaven van het Johan Adolf Pengel luchthaven aangereden. Hij reed achteruit en reed weg zonder om zich te bekommeren om de schade die hij had aangebracht aan het voertuig. De bestuurder van het beschadigde voertuig kreeg van omstanders te horen dat zijn auto door een ander voertuig is aangereden en dat de bestuurder weg is gereden. Het kentekennummer was door hen genoteerd. De benadeelde deed aangifte bij de politie van Zanderij.

De veroorzaker van de aanrijding begreep dat de politie naar hem opzoek was en heeft zich aangemeld . Hij heeft bekend een voertuig op de parkeerhaven van de Johan Adolf Pengel luchthaven te hebben aangereden. Gerrit O. is bij proces-verbaal gehoord. Er wordt een dossier opgemaakt dat zal worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Deze bestuurder zal moeten claimen voor de benadeelde.