Drugsverslaafde broer vecht met twee andere broers

859
Vector illustration of a man in jail

In het ressort Munder had de 28-jarige Larry Z. op woensdag 23 september zijn twee broers Marvin K. en Rayen K. verwondingen toegebracht. Larry die drugsverslaafde is ging tekeer tegen zijn grootmoeder, omdat zij hem geen geld wilde geven. Marvin kwam erbij en vroeg aan zijn jongere broer waarom hij zo tekeer ging tegen de grootmoeder. Larry schold zijn broer uit, haalde een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht hem een steekverwonding toe aan zijn linker bovenarm. Om zich te verdedigen pakte Marvin een eind hout. De verdachte maakte zijn broer het hout afhandig en mishandelde hem daarmee. Om erger te voorkomen kwam een andere broer Rayen die ook ter plaatse was tussen de twee vechtende broers. Larry mishandelde met het eind hout ook deze broer. Rayen liep daarbij een linker onderarmfractuur op.

De politie van het ressort Munder die de melding van de Centrale Meldkamer kreeg en ter plaatse ging, hield de verdachte aan. Het scherpe voorwerp en het eind hout zijn aangetroffen en in beslag genomen. Larry heeft bekend zijn broers de verwondingen te hebben toegebracht. De slachtoffers zijn per eigen gelegenheid gebracht naar de Spoed Eisende Hulp. Na medisch te zijn behandeld is Marvin verwezen naar de huisarts en Rayen naar de Orthopeed. De verdachte is in verzekering gesteld.