Oud bekende verdachte gearresteerd voor diefstal van auto accu’s

737

Op dinsdag 22 september had een oplettende burger gebeld naar de politie van Livorno dat aan de Martin Luther Kingweg, ter hoogte van een supermarket, iemand bezig was in te breken in een bestelwagen.

De politie ging gelijk ter plaatse en zag dat een manspersoon bezig was de accu van een bestelwagen met een gereedschap los te maken. De man had voordien de motorkap van de bestelwagen met een hard voorwerp opengeforceerd.

De verdachte probeerde weg te rennen toen hij het politievoertuig zag. Desondanks kon hij worden aangehouden door de politiemannen. Het bleek in deze om de welbekende Orlando G. te gaan die eerder in verzekering was gesteld voor andere strafbare feiten. Verder is gebleken dat er enkele dagen terug aangifte is gedaan van diefstal van auto accu’s tegen deze verdachte.

De verdachte Orlando G. werd overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met een lid van het Openbare Ministerie door de inspecteur van politie in verzekering gesteld.