De jongste schrijver in de schrijversgroep ’77 maakt binnenkort na bijkans 4 jaar een comeback. In deze groep zijn de bekendste schrijvers van Suriname waaronder Robby Parabirsing, Ismene Krishnadath vertegenwoordigd.

Rainër Karioredjo (Rain) is geboren in het district Nickerie. Zijn facebook pagina heet “Unofficial Rain” daar plaatst hij zijn laatste updates.

In augustus 2011 heeft hij op de leeftijd van 17 jaar een debuut gepubliceerd. Het boek heet ‘Talented’ en is compleet in het Engels geschreven. Vanaf dit jaar behoorde hij als jongste schrijver tot de organisatie. Echter kreeg dit geen bekendheid. Rain is naast schrijver ook dichter, tekenaar en componist. Hij zal aanstaande woensdag 30 september omstreeks 8 uur in de avond officieel zijn comeback doen in Tori Oso aan de Frederik Derbystraat.

Klik hier voor de facebookpagina van Rain.