Succesvolle Exclusive Jawa Night met Stanlee Rabidin

2242

De Nederlandse muziekformatie Le Freak Reloaded, de restart van de vroegere Le Freak, met vaste zanger Stanley Rabidin , heeft gisteravond op het sportcomplex Indra Maju het goed opgekomend publiek een onvergetelijke avond bezorgd. De organisatie die in handen lag van Garuda Entertainment mag van een succesvolle, Exclusieve Jawa Night spreken. Het enthousiaste publiek mocht ook genieten van de optredens RAC Entertainment en Irama Smeltkroes.

De Nederlandse muziekformatie die afgelopen donderdag zwaar beladen in Suriname was aangekomen, zal vanaf 25 september tot 5 oktober, Suriname opluisteren met diverse optredens.

Vandaag zal Le Freak Reloaded de grondvesten van recreatieoord Marinalex doen schudden met een optreden op de ‘ Jawa Jungle Splashparty.’ De sfeer van die avond zal verder verhoogd worden met optredens van Kasimex houseband, the Future Club en de zwoele meiden van RP- cabaret.

De bewoners van Lelydorp en omstreken kunnen zich ook voorbereiden op een sprankelend optreden van Le Freak Reloaded op 3 oktober en wel op Bangun Muda- sportcomplex aan de De Craneweg. Op die avond zullen Georgy entertainment en de muziekformatie Selsagroup een extra dimensie geven aan het evenement.

De echte Jampanesi Tour van Le Freak Reloaded zal op 4 oktober samen met Triple C Houseband worden voortgezet op de Suriname Cruisin Tour op de Suriname rivier.