Politie houdt man met 19 gram Hasj en XTC tabletten

777

Op donderdag 1 oktober is in de vroege ochtend Sergio, O. aangehouden door de politie van Munder. De Centrale Meldkamer van de politie werd door buurtbewoners gealarmeerd dat er aan de Jankilaan een voertuig langs de weg stond geparkeerd. De buurtbewoners vertrouwden de zaak niet. Via de Meldkamer is de politie van Munder ingeschakeld. De groep politieambtenaren die surveilleerde, reageerde op de melding.

Op de plek aangekomen, trof de politie de verdachte Sergio aan. Uit het onderzoek ter plaatse kwam vast te staan dat Sergio XTC tabletten, een weegschaal en een blok hasj van ongeveer 19.77 gram bij zich had. In de auto trof de politie breekwerktuigen aan.

De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het voertuig van de verdachte is in beslag genomen.