Ruzie om mobiel loopt uit op mishandeling

825

op maandag 28 september kreeg de politie van Livorno telefonisch bericht dat aan de Tout Lui Fautkanaalweg een vechtpartij gaande was. Bij aankomst ter plaatse trof de politie Britney K. aan. Zij verklaarde dat zij door haar neef Jason K. mishandeld is geworden. De reden is dat die neef haar mobiele telefoon zonder toestemming heeft weggenomen. Britney sprak hem aan, maar zij kreeg slechts haar memory-kaart terug. Er ontstond een gehaal en getrek tussen beiden, waarbij zij op een bepaald moment werd weggeduwd door haar neef. Zij kwam als gevolg daarvan op de grond te vallen. Jason bracht haar toen een trap toe in haar gezicht. Ook haar mobiele telefoon werd door hem vernield.

Het slachtoffer liep een zwelling op ter hoogte van haar rechteroog. Zij is door de politie verwezen naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.
De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Jason is in verzekering gesteld. De politie van Livorno onderzoekt deze zaak verder.