KPS veiligheidscampagne in Nickerie afgesloten

653

Op woensdag 30 september had het Korps Politie Suriname haar veiligheidscampagne afgesloten in het district Nickerie. De campagne is op 1 augustus van start gegaan. Het startsein van de campagne is gegeven in de binnenstad van Paramaribo.

Het doel van deze campagne is om de gemeenschap erop te wijzen dat veiligheid belangrijk is voor een ieder. Deze boodschap werd overgebracht door middel van het verstrekken van promotiemateriaal dat door de afdeling Public Relations (P.R.) van het KPS is ontworpen.

De veiligheidscampagne had betrekking op het verkeer, op de vakantie periode en op huis en omgeving. Er zijn verschillende activiteiten door de politie uitgevoerd in samenwerking met andere organisaties om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken met de campagne. Zoals bij het startsein is aangegeven door de politie zijn de verschillende districten aangedaan.

Er zijn ongeveer 3800 mensen bereikt met de veiligheidscampagne. De politie zal ook na deze campagne doorgaan met het voorlichten van burgers en geven van tips.

11063711_763292623781305_7508278074745624896_n