Het echtpaar Wongsomenawi-Partoredjo vierde op 2 oktober jongstleden hun diamanten huwelijksjubileum. Zij delen dus al 60 jaren lief en leed met elkaar. Het echtpaar is woonachtig in het district Saramacca.

Namens de president van de Republiek Suriname overhandigde districtscommissaris Laksminarain Doebay het echtpaar een enveloppe. Het echtpaar Wongsomenawi-Partoredjo heeft vijf dochters en vijf zonen. Voorts hebben de echtelieden 24 kleinkinderen en 29 achterkleinkinderen.

Ishnat Wongsomenawi alias pa Sampè is op 15 september 1932 geboren in het district Commewijne. Hij verhuisde op vroege leeftijd naar Saramacca. Hij heeft de school tot de derde klas van de lagere school bezocht. Daarna hielp hij zijn vader in de landbouw. Hij heeft achtereenvolgens gewerkt bij het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij en het ministerie van Regionale Ontwikkeling. Dhr Wongsomenawi is op 58 jarige leeftijd met vervroegd pensioen gegaan. Hij heeft zich toen geïntensiveerd in de landbouw.

Mevrouw Partoredjo alias ma Ramé is geboren op 10 juni 1940 in het district Saramacca. Zij bezocht tot op 13 jarige leeftijd de O.S Kampong Baroe, waarna zij naar de stad verhuisde. Op haar 14e keerde ze terug naar Saramacca op Kampong Baroe.