25-jarige man in verzekering gesteld op verdenking van diefstal

852

Farley P. 25, met een duorijder werd door de politie van Nieuwe Haven aangehouden omdat hij zonder valhelm reed. Dit gebeurde op de Nieuwe Domineestraat op 30 september. Farley had in zijn bezit een kopie nummerbewijs van een zekere Nankoe en gaf aan de bromfiets van een vriend te hebben geleend, die hij niet nader kon aangeven wie hij was.

Bij nader onderzoek bleek dat zijn moeder noch van de vriend, noch van de bromfiets afwist. Na contact gemaakt te hebben met ene Nankoe, is komen vast te staan dat zijn bromfiets voor de Maretraite Mall gestolen was en daarover reeds aangifte had gedaan.

Hangende het onderzoek is Farley P. aangehouden en de benadeelde kreeg een oproep om met de bescheiden van het voertuig bij de politie aan te melden