Bike Audio Battle te Solom

De heer Lesley Martosoedarmo en Paradise Club mogen terugblikken op een zeer geslaagd ‘Back 2 the 80′ s Party’ afgelopen zaterdag te SOLOM in het district Nickerie. Vanaf 1.00 namiddag werd het opgekomen publiek dat bij de toegang vrijwillig mocht bijdragen, vergast op tal van activiteiten zoals voetbal en car & bike audio battle.

Daarna zorgde de nieuwe muziekformatie van Nickerie “The Classic” voor de opluistering van het geheel. De organisator en sponsor Lesley Martosoedarmo gaf ook aan dat Nickeriaanse gemeenschap nog meer van zulke activiteiten mag verwachten.

De winnaars van de car en bike audio battle mochten met prachtige trofeeën huiswaarts terugkeren.

De uitslagen van de Car & Bike Audio Battle ziet er als volg uit:

Fietsklasse 2×8′
1e Midnight Z
2e Sound Soldier 1
3e Sound Soldier 2
Car 6.5′ Deur klasse
1e Illegal Tuning
2e Fast Life
3e Illegal Tuning RS
Bekijk de beelden van de Bike Audio Battle

Bekijk de beelden van de Car Audio Battle