Eindelijk SWM- incassokantoor in Para

931
Districtscommissaris John de La Fuente, onderdirecteur SWM-Operations Alwin Linger en pandeigenaar Sandra Moore-Nijman.
Foto BIC Para

Het district Para mag pas na 82 jaar nadat de waterproductielocatie van SWM in 1933 in Republiek is geopend, beschikken over een eigen incassokantoor.

Dc van Para, John de la Fuente, geeft aan dat er hiermede een mijlpaal is bereikt en dat de behoefte naar een EBS-incassokantoor ook groot is. Alwin Linger, onderdirecteur van SWM-operations heeft tijdens deze openingsplechtigheid beloofd dat de watervoorziening zal worden uitgebreid naar andere woongemeenschappen die dat nu nog moeten ontberen. Verder geeft hii aan dat de verhoging voor watertarieven moet resulteten in betere watervoorzieningen en uitbreiding van SWM-faciliteiten. Willen we dat de gemeenschappen aan hun betalingsverplichting moeten voldoen, dan moeten wij ook voorzien in de faciliteiten, geeft Linger tenslotte aan.

De bewoners van Para moesten in het verleden naar Lelydorp en in Paramaribo afreizen om hun rekeningen te betalen. Nu kunnen zij hun rekening op Onverwacht betalen.