Onoptimaal functioneren van verkeerslichten veroorzaakt aanrijding

871

Dinsdagmiddag omstreeks 12 uur heeft zich een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s in het district Nickerie, op de hoek van de Emma-en de Gouverneurstraat. Een Toyota Carina reed aan de Emmastraat, terwijl er een Toyota Ipsum reed over de Gouverneurstraat. Gezien het feit dat de Gouverneurstraat een voorrangsweg is, heeft de bestuurder van de Toyota Carina geen voorrang verleend aan de bestuurder van de Toyota Ipsum.

De bestuurder van de Toyota Ipsum is ongedeerd gebleven, terwijl de bestuurder van de Toyota Carina lichte verwondingen heeft opgelopen. Hij is samen met zijn vrouw afgevoerd naar de EHBO voor medisch hulp.

Op de hoek waar deze aanrijding heeft plaatsgevonden, bevinden zich verkeerslichten. Echter is het namelijk zo dat niet alle verkeerslichten optimaal functioneren. Al maanden functioneert slechts het oranje-knipperlicht. Sommige bestuurders weten ook niet wanneer zij moeten stoppen bij dit knipperlicht en zij letten ook niet op de stopborden, waardoor er ongelukken gebeuren.

My Photo 609B
My Photo 3
My Photo 2