Politie stimuleert milieubewustwording

652

Op maandag 5 oktober voor het politiebureau van Nieuwe Haven nam KPS een verzamelbak voor gebruikte pastic flessen en aluminiumbakken van stichting Suresur in gebruik. De politie heeft een verzoek gedaan bij Suresur tot plaatsing van zo een bak, een initiatief van hoofdinspecteur G. Roossenhoff.

In deze is het bedrijf Traverco de sponsor geweest dat heeft gezorgd voor de aanschaf van de verzamelbak en de transport ervan naar bureau Nieuwe Haven. Verder zal Traverco ook op zich nemen het afvoeren van het gecollecteerde materiaal. De hoofdinspecteur gaf bij zijn verzoek aan dat het bij hem van grote importantie is dat het Kps groen denkt en meehelpt het milieu afvalvrij te houden waardoor o.a plasticflessen waaraan onregelmatigheden zoals verstopte rioleringen te wijten zijn, tot het verleden zullen behoren.

De verzamelbak is sowieso een aanwinst voor de omgeving vanwege de hoge concentratie aan personen op het politiebureau en de omliggende bedrijven en kantoren.

De politie roept verder een ieder op om milieubewust te zijn om het milieu gezond te maken.