Slepende familiekwestie leidt tot verwonding neef

914

De politie van Munder heeft Marvin V., 34, aangehouden. Uit voorlopig onderzoek was komen vast te staan dat Marvin en zijn 50- jarige neef Romeo V., op een adres in het ressort een verhitte woordenwisseling kreeg om een slepende familiekwestie die uit de hand liep. Marvin pakte toen een glazen fles en sloeg zijn neef ermee. Met een hamer die gelukkigerwijs uit zijn handen viel, probeerde hij Romeo ook te bewerken. Uiteindelijk pakte hij een houwer, maar een tante kwam tussen de twee vechtersbazen om erger te voorkomen.

De politie werd ingeschakeld, Marvin werd aangehouden, de aangetroffen kapotte fles, de hamer en de houwer waren in beslag genomen. Het slachtoffer Romeo die een snijwond en andere letsels opliep, was met een visum van de politie verwezen naar SEH van het Academisch Ziekenhuis.

De verhitte Marvin is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.