Penitentiaire Ambtenaar in verzekering gesteld

862

Penitentiaire ambtenaar Ricky P., 29, is op donderdag 8 oktober door de politie van Lelydorp aangehouden. Hij heeft een ondernemer Sunil G. mishandeld.

Ronald P., de vader van de verdachte, zou zoals afgesproken met Sunil G. traliewerk voor hem in orde maken. De aflevering zou binnen drie dagen geschieden. Toen de ondernemer merkte dat het traliewerk niet geleverd kon worden en hij op de lange baan werd gehouden door Ronald stapte hij naar de politie om zijn beklag te doen.

Bij de politie waren partijen overeengekomen dat Ronald binnen een week het werk zou afleveren. Sunil liep op donderdag 8 oktober wederom langs. Hij merkte op dat Ronald zich niet aan zijn afspraak had gehouden en probeerde zijn materiaal terug te nemen. Er ontstond een woordenwisseling. Ricky kwam tussen partijen en bracht Sunil enkele klappen in het gezicht toe. Vervolgens vernielde hij het voertuig van de benadeelde.

Ricky is na afstemming met een lid van het openbaar Ministerie in verzekering gesteld.