LVV doneert zoete aardappel aan vier tehuizen

957
De ondirecteur van Landbouw, Ashwin Ramdin, vergezeld met Coördinator Humprey Warsodikromo tijdens het doneren van zoete bataat aan de vier tehuizen.

In verband met Dag der Agrariërs vandaag en Wereldvoedseldag op 16 oktober heeft het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) aan vier tehuizen zoete aardappel (bataat) gedoneerd.

Het gaat om de tehuizen van: Betheljada, Huize Majella, Fatima Oord en Arya Dewaker. De zoete aardappel werd door Ashwin Ramdin, onderdirecteur van het Onderdirectoraat Landbouw, samen met de Coördinator Regio Midden, Humphrey Warsodikromo, geleverd.

Deze gewassen, die gedoneerd is, is het resultaat van de proeven die gedaan zijn op de proeftuin te Tibiti. Met dit gebaar wilt het ministerie aangeven hoe belangrijk agrariërs binnen onze samenleving zijn.