Taxichauffeur steelt blackberry

938

De politie van Santodorp heeft Ricardo C. aangehouden nadat is gebleken dat hij zich een blackberry die door een klant in zijn auto was achtergelaten, heeft toegeëigend.

Op maandag 05 oktober heeft de verdachte de klant Fazia gereden van de Jaggernath Lachmonstraat naar haar woning. Toen Fazia thuis aankwam merkte zij dat haar blackberry niet te vinden was. Zij belde op het nummer en kon haar mobiel nergens vinden.

Fazia stapte naar de politie en deed aangifte van diefstal van haar telefoon. Het slachtoffer vertelde ook dat zij voor het laatst haar telefoon nog in de taxi had gebruikt. De politie ging voor onderzoek naar de standplaats van de taxichauffeur. Toen hij geconfronteerd werd met het feit dat Fazia haar telefoon in zijn auto was vergeten, gaf hij toe dat toestel na twee dagen te hebben gevonden en deze aan zijn vrouw te hebben afgestaan.

De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het bureau aangezien hij de zaak nooit heeft aangegeven bij de politie en hij ook niet opnam wanneer er gebeld werd op dat nummer. Hij is hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld.