Twee criminelen met gascilinder aangehouden

660

In de vroege ochtend van vrijdag 9 oktober heeft de politie van Nieuwe Haven de 30-jarige Carol R. en de 26-jarige Gillermo O. aangehouden.

De politieambtenaren die onderweg waren naar een ander onderzoek kwamen de criminelen ter hoogte van de Gemenelandsweg en de Thompsonstraat tegen. Zij reden op een bromfiets en de duorijder droeg een gascilinder met zich mee.

Bij het zien van het politievoertuig probeerden zij via de Van Idsingastraat weg te komen. De politie zette gelijk de achtervolging in. Op een gegeven moment verloor de bestuurder van de bromfiets de controle over het stuur en kwam met zijn comparant in een goot terecht. De twee criminelen konden de herkomst van de gascilinder niet verklaren.

De verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
Zij zijn in verzekering gesteld.