Chivaro is de 39ste verkeersdode aan de Antondragtenweg

1765

Bij een tragische aanrijding hedenochtend, zondag 11 oktober aan de Antondragtenweg, heeft de 17-jarige Chivaro het leven gelaten. Hij was betrokken geweest bij een frontale botsing tussen twee auto’s en was mede-inzittende in het voertuig dat bestuurd werd door Damian K.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de bestuurder Arvin B. over de Anton Dragtenweg reed en kwam vanuit de richting van Leonsberg en ging naar de richting van het centrum. Damian K. reed vanuit de tegenovergestelde richting.

Arvin die vermoedelijk met een hoge snelheid moet hebben gereden, is op een gegeven moment op de rijhelft van Damian terecht gekomen met als gevolg de frontale botsing. Er zijn geen rem- of schuifsporen aangetroffen wat ook het vermoeden geeft dat de voertuigen met een volle slag tegen elkaar zijn opgereden.

De brandweer moest er aan te pas komen om slachtoffers uit de voertuigen te bevrijden. Zes slachtoffers zijn hierbij betrokken en zijn per ontboden ambulances afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Arvin heeft toegegeven alcohol te hebben gedronken en wenste verder geen verklaring af te leggen bij zijn voorgeleiding. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Arvin is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, hangende het verdere onderzoek, in verzekering gesteld.

Chivaro Soerokarijo
Chivaro Soerokarijo