Twee drugsverkopers aangehouden door politie

838

De Narcotica Brigade in samenwerking met het Arrestatie Team en de Honden Brigade had op vrijdag 9 oktober de 53-jarige Hardwick B. en Irvin V. (37) aangehouden. Een hoeveelheid cocaïne en Marihuana is op deze verdachten aangetroffen en in beslag genomen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de verdachten drugs verhandelen in de omgeving van de Ijzerhartstraat en de Sarilaan. Tijdens de actie van de politie zijn op beide locaties jongemannen aangetroffen die drugs wilden kopen. Zij zijn ook overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn deze jongemannen gehoord en heengezonden. Hardwick en Irvin zijn in verzekering gesteld.

Op de samenleving wordt een beroep gedaan de politie te blijven ondersteunen in de strijd tegen drugs en tips over drugshandel in de verschillende buurten door te geven op het nummer 404747. Zo kunt u meehelpen uw omgeving drugs vrij te houden en zo ook meehelpen onze jeugd te beschermen.