Bestuurder bezorgde tegenligger gratis duik in kanaal

916

Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie van de Rijsdijkweg, zaterdag 10 oktober, de melding binnen dat er een Nissan Fuga, bestuurd door Farig tegen een Toyota Noah, bestuurd door Mohamed M. aankwam. Het laatstgenoemde had geen andere keus dan een duik te nemen in het langslopende kanaal.

Twee van de vier slachtoffers, kersvers uit Nederland, kreeg een gratis rit met de ambulance naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, alwaar ze nu nog vertoeven vanwege inwendige fracturen.

De twee bestuurders waren tegenliggers van elkaar. Farig kwam vanuit Paramaribo richting Zanderij en vanwege de gladde weg door de regen, kon hij het niet voorkomen dat hij op de rijhelft van zijn tegenligger belandde met de botsing tot gevolg.

Het rijbewijs van de Farig S. is hangende het onderzoek ingevorderd.

Nissan Fuga
Nissan Fuga
Aanrijding Kennedy