Glenn bekogelt buurman en wetsdienaren

772

Nadat de politie op zondag 11 oktober via de Centrale Meldkamer de melding binnenkreeg omtrent een burengeschil aan de Sewnathweg, toefden ze naar de plaats delict.

Bij aankomst verklaarde een manspersoon dat terwijl hij bezig was met onderhoudswerkzaamheden aan zijn terrein hij bekogeld werd met stenen door zijn buurman Glenn P. Een van de stenen had hem op zijn rug geraakt. Glenn P. schold hem ook uit en dreigde hem te doden.

De wetsdienaren ondergingen precies hetzelfde lot, waarbij door de bekogeling het politievoertuig schade opliep. De politie is vaker gerapporteerd omtrent het feit dat Glenn P. het leven van zijn buurman zuur maakte. De politie heeft ook vaker opgetreden en het Openbaar Ministerie kreeg ook vaak rapportage daarover.

Glenn P. had zich hevig verzet bij zijn aanhouding.