Politiekogel raakt vluchtende rover

888

Gisteravond omstreeks 23:00 uur heeft de politie een vluchtende rover geschoten in de buurt van de kruising Jaggernath Lachmonstraat en de Floralaan. Kort voor de ambulance arriveerde, heeft zijn geest het begeven. Een andere verdachte is ook aangehouden.

De politie was bezig met de achtervolging van de verdachten. Op gegeven moment kwam hun voertuig in botsing met andere auto’s. Na de aanrijding probeerden de verdachten vanuit de Jaggernath Lachmonstraat te voet te vluchten richting Rita- en Marijkestraat.

Omdat de rovers de waarschuwingsschoten negeerden, heeft de politie toen gericht geschoten op hen. De politiekogels hebben één van de verdachten dodelijk geraakt. Na het voorval werd de Jaggernath Lachmonstraat in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De politie is nog bezig met het onderzoek in deze kwestie.