Voetganger (60) overleden na aanrijding

807

Dinsdagavond 13 oktober is een voetganger,van wie zijn personalia nog onbekend is, aangereden op weg naar Coppename en overleed daarna. Volgens verklaring van de 58-jarige bestuurder Soegrim, N. reed hij met zijn bestelbusje over de weg naar Coppename richting Boskamp. Ter hoogte van km 76 zag hij plotseling een voetganger op zijn rijhelft. Hij kon niet meer afremmen, week uit naar links om een aanrijding te voorkomen, maar de man werd toch geraakt. Door de slag kwam het slachtoffer op het wegdek te vallen en raakte zwaar gewond.

Het sclachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de RGD poli te Tijgerkreek maar kwam onderweg te overlijden. Het vermoeden bestaat dat de man die ongeveer 60 jaar oud moet zijn een zwerversbestand leed. Hij ging gekleed in een bruine trui en een blauwe lange jeansbroek en heeft een geschatte lengte van 1.65 m. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen contact temaken met de politie van Calcutta. Het rijbewijs van de bestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd.