Woensdag 14 oktober vond er een bedrijfsongeval plaats aan de Toemoek-Hoemakstraat waarbij een arbeider van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) van een hoogwerker was gevallen.

Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de man met andere arbeiders van EBS bezig was werkzaamheden te verrichten op het hoogspanningsnet. Het slachtoffer zat in een hoogwerkerbak, die hij persoonlijk bediende. Hij heeft zich niet gehouden aan de veiligheidsvoorschriften, daar hij geen veiligheidsriem om zijn middel had vastgemaakt. Toen hij op een bepaald moment een elektrische shock kreeg, viel hij van een hoogte van ongeveer 5 meters uit de hoogwerkerbak naar beneden.
Het slachtoffer kermde van pijn en kwam er ook bloed uit zijn mond en neus.

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen.

Het slachtoffer is nadat hij bij bewustzijn kwam, vanmorgen heengezonden. Voor verdere behandeling is hij verwezen naar zijn huisarts.