Radjish R. (29) is door de politie van Kwatta op woensdag 14 oktober aangehouden voor mishandeling.
De verdachte ontdekte in het weekend dat zijn visnet was gestolen. Hij deed toen geen aangifte van diefstal bij de politie.

Op die bewuste woensdag zag hij S.N (47) met zijn visnet waarbij hij S.N enkele slagen had toegebracht en pakte het visnet weg en het geldsbedrag van SRD 35 dat het slachtoffer in zijn bezit had. Het slachtoffer liep een barstwond op aan het hoofd en letsels onder het oog. Voor medische behandeling werd S.N. verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De politie die ter plaatse ging, hield Radjish aan en bracht hem over naar het politiebureau.

De verdachte verklaarde tijdens het verhoor dat het visnet van hem is en dat het vier dagen terug was weggenomen. S.N. verklaarde dat hij het visnet had geleend van een buurjongen om voor die dag te gaan vissen. Hij wist niet dat het van diefstal afkomstig was.

Het slachtoffer was samen met de politie naar de manspersoon bij wie hij het net had geleend maar hij werd niet aangetroffen.

Radjish die het recht in eigen handen heeft genomen is in verzekering gesteld na eerst afgestemd te hebben met een lid van het Openbaar Miniserie. De politie werkt aan de aanhouding van deze verdachte.