Kirpalani NV beloont tipgever roofoverval met 100.000 SRD

1371

De tipgever die bereid is de juiste informatie te verschaffen over de daders die in de nacht van zondag op maandag omstreeks 1.30 uur hebben ingebroken bij het hoofdkantoor van Kirpalani NV aan de Domineestraat, zal door de leiding van de onderneming beloond worden met 100.000 SRD.

Er is ruim 4 miljoen SRD en grote geldbedragen in US dollars en Euro’s buitgemaakt. Het vermoeden bestaat dat de daders via de Zwartenhovenbrugstraat het gebouw zijn binnengedrongen. Camerabeelden tonen dat er minstens acht personen betrokken zijn geweest bij deze inbraak. Volgens de leiding van het bedrijf, Sham Kirpalani, is de zaak wel goed beveiligd.

De politie heeft een diepgaand onderzoek ingesteld in deze kwestie. Maar de directeur van de zaak heeft besloten om het proces te versnellen, door de tipgever te belonen. Voorts mag vermeld worden dat er geheimhouding van de tipgever(s) gegarandeerd wordt.